Lysbakken over Grønland,Hjelmeland slukker kirkebrann

–          Noe av det første jeg gjorde som inkluderingsminister, var å gå over Grønland med Amal Aden, forteller Audun Lysbakken til Aftenposten. Dette gikk greit. Det neste kan bli at han går over Nordpolen med en gruppe utvalgte innvandrere. På ferden kan de lære om Nansen og Amundsen og bli skikkelig integrert. 

I Bergen sliter de med å få integrert østledninger på det kulturelle området. De gikk i sin tid i sjokk over nyheten om at Varg Veum ikke skulle snakker bergensk på film. Når TV2 de siste ukene har vist Falne Engler, melder flere om verk i gamle sår.           

–          Ennå er det en del som har vonde drømmer om alle pepperkakehusene som ble ødelagt før jul. Men skurken ble tatt, mel, non stopp og seigmenn ble kjøpt inn i hu og hast og pepperkakehusene kom på plass. De kan virkelig snu seg mellom de syv fjell når det er krise.

–          Denne evnen kan komme godt med når en ser hvem som er engasjert på Den Nationale Scene i det siste. De har ansatt en skuespiller som ser positivt på å brenne kirker. Han er nok truendes til å kverke pepperkakehus også. Men denne black metal Gahl er ansatt på kunstneriske premisser, bedyrer tatersjef Hjelmeland. Sjansen for at han lister seg ut i nattens mulm og mørke med en kanne bensin og en fyrstikk er ikke stor. Noen sjanser får en ta i kunstens navn.