Leilighet i Spania til leie

 Vi har kjøpt leilighet i Spania som vi overtar i løpet av januar. Denne skal vi leie ut en god del uker i året. Vi regner med å kunne starte utleie fra slutten av april. I mars blir den lagt ut på et internasjonalt nettsted som formilder ferieboliger. Dette er det vi planlegger å skrive i annonsen:

 Leiligheten ligger øverst i Calahonda, i Calle de Cristobal Colon,ca 17 km fra Marbella og 30 min fra flyplassen i Malaga med bil. Taxi koster ca 450 kr. En kan også ta tog halve veien og betale ca 250 kr med taxi.

Leiligheten består av 3 soverom hver med 2 senger, to små soverom med en seng, 2 store bad med dusj, kjøkken med en formidabel utsikt, stor stue med romslig plass, sofagruppe, spisebord for 8 personer, norsk TV og diverse andre kanaler. Trådløs internett.

Leiligheten er lettstelt og med marmor gulv. Gode senger og Air Condition i alle rom. Om høst og vinter fungerer anlegget som varmeveksler.

Det er 4 km til den nærmeste stranden, eller en kjører noen minutter lenger for å komme til enda finere og mer berømte strender. Parkering er ikke noe problem, en finner alltid en plass noen få hundre meter fra stranden. Det går dessuten et lite tog 300 meter fra leiligheten og til fra stranda. Det er bare å hoppe på. Det går hele dagen, opp og ned.  

I en radius av 15 min. kjøring har man 20 golf anlegg til disposisjon. Det er to km til et tennisbaneanlegg med flere baner. Mange gode restauranter i nærområdet. De to nærmeste og en matbutikk ligger bare 800 meter unna.

 
Terrasse på ca 100 m2 med panorama utsikt over hele dalen mot sjøen. Ved gode dager kan man se over til Afrika. Her er det diverse ”hagemøbler”, bra med solsenger, et stor massasjebad (jacuzzi), peis og grill og et lite barnebasseng i plast. Særdeles usjenert, stille.  Like nedenfor leiligheten er det et basseng med varierende dybde og et lite grøntområde.

Det er bare 500 meter tiltoppen av dalen der en kan gå korte elle flere mil lange fotturer i frodige åser/fjell.

 
Urbanisasjonen leiligheten ligger i har en inngangsport for personer og en egen port for bilpassering. Garasje med heis til tredje etasje. Leiligheten ligger vel 2 km fra den norske Sjømanskirken » El Campanario» hvor de hver lørdag har treff for norske innbyggere Kirken har dessuten flere andre arrangementer og gudstjeneste søndag.

Pris vil variere, fra kr. 4000 fra i perioden oktober– april, kr 5000 fra 1. mai til 20.juni og fra 20 august til 1. okober og kr 7000 pr. uke fra 20. juni til 20 august.  Strøm kommer i tillegg. Det blir ikke mye, men mindre en kjører aircondition på max hele døgnet igjennom. Det koster kun et par hundre kroner å slippe unna vaskingen når en reiser. Det koster fra 80 per dag inkl forsikring å leie bil i dette området. Veldig enkelt å leie fra flyplassen i Malaga. Det er også utleiefirma i Calahonda.

 Utleieperiode fortrinnvis fra lørdag til lørdag i høysesong, men dette kan diskuteres etter hvordan det er ledig i utleie periodene.

Magne Lerø Tlf 90 53 76 13 ml@ukeavisen.no