Kjære Leser: Plot og Dagens Perspektiv

Vår nye digitale dagsavis og nettside – Dagens Perspektiv har blitt tatt godt imot.

Vi har fått inn flere abonnenter via den nye nettsiden i januar enn vi fikk i hele høsten i fjor. Og det er stadig flere som logger seg inn for å lese Ukeavisen Ledelse digitalt eller artikler i den digitale dagsavisen Dagens Perspektiv.

Vi har ingen planer om å satse mindre på Ukeavisen Ledelse. Vi skal tilby mye innhold på papir. Avisen har imidlertid færre sider enn den hadde for et år siden. Det skyldes ikke minst at antallet annonser er redusert. Alle papirpublikasjoner sliter på annonsemarkedet for tiden. Det kan være det snur når annonsøren har erfart at det slett ikke bare er fordeler med annonsering på digitale plattformer.

Nettsiden til Dagens Perspektiv inneholder også nettutgavene til Ukeavisen Ledelse og Magasinet Plot. Plot har vunnet flere priser for sin journalistikk og var blant de magasinene i fjor som ble nominert til prisen «Årets magasin». Plot er særlig kjent for omfattende dokumentarer om aktuelle sosiale og politiske spørsmål. Vi kommer til å trykke noen av dokumentarene fra Plot i samfunnsseksjonen framover. Abonnenter på Dagens Perspaktiv og Ukeavisen Ledelse fra februar/mars lese alt Plot-inneholder på nettsiden til Dagens Perspektiv.

I dette nummeret  av Ukeavisen Ledelse trykker vi en lang dokumentar om spenningen knyttet til innvandring i Sverige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *