“Kjosfast” i Bangkok

Norwegian har begynt det nye året med forsinkelser både i Bangkok og New York. Passasjer og informasjonsrådgiver, Rune Brynhildsen, sier til nettstedet E24 at han sitter “Kjosfast” og at det nå er på tide at de berømte Dreamliner-flyene skifter navn til “Nightmareliner”

Men Bjørn Kjos og Norwegian har så langt ikke mistet troen på Boeings Dreamliner. Den siste bestilling ble offentliggjort så sent som like før jul.  Kjos kan trøste seg med at folk enda ikke har tatt skrekken av alle forsinkelsene. Flyene fylles opp og folk håper på det beste. Men de 276 passasjerer som ble værende i New York i over to døgn ekstra og dermed ikke kom seg hjem til nyttårsfeiringen, tenker seg nok om to ganger før de velger langtur med Norwegian.

 

Publisert i Vårt Land 2016.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *