Sagt om ledelse

Det å gjøre hverandre tilstrekkelig rolige og rasjonelle når risikoen er som høyest. Da betyr det mye at det er humør og forskjellige mennesketyper, som er genuint opptatt av å gjøre hverandre vel. For det er så lett å snuble. Det faktum at jeg fortsatt er leder viser i hvertfall at krisen i seg selv ikke drepte min motivasjon til å være leder, og ikke ødela for muligheten for å få fortsette å være leder.

– Rune Bjerke

 

Jeg må tøyle utålmodigheten min gjennom å stille mange spørsmål. Det er den øverste lederens jobb å skille snørr fra bart, og da må man se det store bildet heller enn å grave seg ned i prosessen. Utålmodigheten min holdt på å ødelegge for meg i Storebrand. Jeg ville løse problemene fortest mulig. Si opp noen folk, kutte noen programmer. Legge ned et kontor her og et kontor der. Jeg tenkte at da gjør jeg i hvert fall noe. Men man må gjøre de riktige tingene. Hold your horses! Få fingrene ned i paien.

I Storebrand var jeg ung og overivrig, jeg skulle bevise at jeg var flink. Det er lett å si at gode beslutninger kommer fra meg. I ettertid har jeg skjønt at de gode beslutningene er mine, men de kommer ikke nødvendigvis fra meg

– Kai Henriksen

 

Det er annerledes å lede en kunnskapsbedrift med en flat struktur enn å lede en hierarkisk organisasjon. Det må gjenspeiles i måten man utøver lederskapet på. I Forsvaret er ordregiving som lederprinsipp nødvendig på de nederste nivåene for å få systemet til å fungere. I en kunnskapsbedrift som First House ville det absolutt ikke fungert. Når du jobber med folk som er veldig flinke, og på de fleste områder flinkere enn deg selv, må du ta hensyn til det som leder. Man må først og fremst være mye mer inkluderende og lydhør.

Det må være at jeg tar raske beslutninger. Jeg kan ikke gå fra kontoret hvis det ligger papirer på pulten som ikke er håndtert eller om det er problemer som ikke er løst. Det samme gjelder ubesvarte e-poster, jeg må svare på alt før jeg går og legger meg. Jeg må være helt à jour.

– Odd Reitan

 

Publisert i Vårt Land 2016.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *