Solskjær til Cardiff

I skrivende stund er det 95 prosent sikkert at Ole Gunnar Solskjær (40) blir ny manager i Cardiff. Laget eies av den omstridte mangemillionæren Vincent Tan fra Malaysia. Han sendte like godt et privatfly til Kristiansund onsdag for å få med seg Solskjær på kampen mellom Arsenal og Cardiff i London. Med seg på tribunen i Nord-London hadde Solskjær også med seg Richard Hartis og Mark Dempsey fra Moldes trenerapparat, i tillegg til agent Jim Solbakken. Det ser ut til at de kan sitte temmelig ribbet tilbake i Molde.

Cardiff ligger an til å rykke ned fra Premier League. Derfor er det flere som stiller spørsmål med om det er lurt av Solskjær å satse på dette laget. Men eierne er stinn av milliarder. I første omgang skal Solskjær få 250 millioner kroner å kjøpe spillere for. Og han får nok den lønnen han ber om.

 

Publisert i Vårt Land 2016.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *