Flau over å falle innenfor kategorien «mann-50-falt-på-elsparkesykkel»

Representantskapet må få oversikt over hva som skjedde da Nicolai Tangen trynet på el-sparkesykkel, Drillo har endelig fått oversikt over hvor mange barn han har og Martin Schanche minner om at Trond Giske ikke har slått noen i hjel.

Av Magne Lerø​21. september 2020, 08:55

De som sa det ville gå galt med Nicolai Tangen i Oljefondet fikk helt rett. Han kom på elsparkesykkel første dag på jobb. Det gikk ikke mange dagene før VG kunne melde at han hadde falt på sparkesykkelen og skadet armen.

Pressekontakt Marthe Skaar opplyste at han heldigvis hadde på seg hjelm og at han er i fin form og fullt i gang med jobben som oljefondssjef.

– Nicolai nektet å la seg sykmelde, så han går nå på jobb med armen i fatle og er litt flau over at han falt innenfor kategorien «mann-50-falt-på-elsparkesykkel», sier Skaar.

Dette er selvsagt en sak Representantskapet vil se nøyere på. Det er ikke gitt at det er tilfeldig at en stødig og nøktern mann som Tangen tryner på sykkel. Det kam være noen som dyttet ham eller noen kan ha skremt ham med bil eller ganske enkelt hylt som en stukken gris. Vi må vite hvem det kan være og hvilke motiver de kan tenkes å ha.

Hold orden på barna

Det er en ting menn bør klare, det er å holde orden på hvilke unger de har og hvem de har dem med. Det er selvsagt lettere sagt enn gjort. Selv den beste kan miste oversikten.

– Jeg fikk sjokk da jeg skjønte at jeg hadde en sønn til, forteller Egil «Drillo» Olsen til VG.

Det har ikke stått på verken vilje eller evnen til huske. Mannen har som kjent klisterhjerne, men den skal ha blitt litt dårligere med årene.

Noter navn og sted

Folk rådes nå til å notere seg hvor de har ferdes i løpet av dagen for å kunne ha bedre oversikt dersom man skulle bli en del av en smittesporingsprossess. Dersom man tester positivt på covid-19, må man nemlig oppgi hvor man har vært og hvem man har vært sammen med de siste 48 timene.

– Da vil en notisblokk og en oversikt over hvor man har vært være til stor hjelp. Både for en selv når man skal huske på det, men ikke minst så vil det gå fortere for kommunene å kartlegge det i sitt smittesporingsarbeid, sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad til P4.

Her gjelder det å være frimodig. Det er bare å dra opp koronanotisblokken når en kommer inn på T-banen og be om å navn og nummer til dem en blir sittende i nærheten av. De som sitter i kassen på Rema synes sikkert det er hyggelig å bli spurt om hva de heter. Det går også an å stoppe utenfor butikken og be om navn og nummer til de en har handlet sammen med.

Glemmer en notisbok, kan en ta fram mobilen og ta bide av de en kommer i nærheten av. Det er da noe.