Sex med munnbind

Feiret Trond Giske med pizza eller ikke, klarer politiet å fange påfuglen og kaninene på Ekeberg, må en ha sex med munnbind for tiden og er det ikke like greit å kvitte seg med folk en er uenig med.

Av Magne Lerø​15. september 2020, 09:33

SKRÅBLIKK. 

La Jensen fange dyrene

VG melder at en geit er blitt stjålet fra en gård på Ekeberg i Oslo. I slutten av august forsvant en påfugl og flere kaniner. På gården er de fornøyd med at politidistriktet har satt noen av sine beste etterforskere på saken.

Det spørs om det er nok. Denne saken er såpass spesiell at de burde sluppet Eirik Jensen ut av buret mens han venter på Høyesterett skal behandle anken han har levert. Det er forståelig at han ikke slippes løs for å ta opp jakten på gjenger og narkotikasmuglere. Men geiter, påfugler og kaniner er en smal sak for den drevne politimannen. Det er bedre han gjør nytte for seg enn å sitte passivt og vente.

Pizza for Giske

Svein Egil Omdal har merket seg artikkelen i VG om at Ingvild Kjerkol feiret med Trond Giske etter seieren på Aps fylkesårsmøte i Trøndelag og skriver følgende:

«Det er et faktum at Trond Giske smiler på bildet, og det burde han selvsagt ikke gjort. Han burde gått omkring i Steinkjer sentrum med en liten bjelle festet til klærne og ropt: «Uren! Uren!», slik at folk holdt seg unna. Men det er også et faktum at bare en redaksjon som er fast bestemt på å vinkle en sak slik at den fremmer avisens bevisste eller ubevisste antipatier, kan finne på å kalle dette korte pizzatreffet for en feiring».

Sex med munnbind

Den canadiske folkehelsesjefen Theresa Tam oppfordrer dem som vil ha sex med noen utenfor egen husstand, til å bruke munnbind under akten. Hvis en i tillegg ifører seg badehette og våtdrakt, riktignok med hull på strategiske stede, skulle en være hel trygg.

På twitter har flere betegnet forslaget hennes som uromantisk.

– Sex kan være komplisert i koronatiden, særlig for dem som ikke bor med en partner eller som har en partner i risikogruppen, sier Theresa Tam, som selv er lege. Hun legger imidlertid til at det aller tryggeste i en pandemi, er å ha sex med seg selv.

Tok styring med ytringen

Begard Reza er generalsekretær i en organisasjon som jobber for skeive muslimer, kalt Salam, og medlem av Ytrinsfrihetskommisjonen. 32-åringen hadde vært administrator i Ekvalisme 1 i bare noen minutter før hun gjorde omfattende endringer i gruppen Ekvalisme 1 på Facebook. Hun fjernet moderatorer, bannlyste medlemmer, innførte forhåndsgodkjenning og slettet kritikk rettet mot seg selv.

Det kan se ut som om lederen for Ytringsfrihetskommisjonen, Kjersti Løken Stavrum, får jobben med å rydde i eget reir før de leverer sin innstilling.