Nå forbarmer hun seg over Venstre

Først Per Sandberg, nå forbarmer Bahareh Letnes seg over Venstre, Jonas puser Erna i nakken og endelig har også sexarbeiderne fått egne regler for smittevern og avstand.

Av Magne Lerø​26. april 2021, 09:16

Skråblikk på nyhetssaker den siste uken. 

SKRÅBLIKK Bahareh Letnes vet å ta seg av de som faller utenfor. På sett og vis er har hun skyld i at Per Sandberg ramlet ut av politikken. Men da det skjedde, lot hun ham ikke ligge der. Hun tok seg av ham, fant et nytt parti til ham (Liberalistene), tok ham med seg til Halden der de sammen driver en bar.

Nå har Letnes funnet noen andre hun kan forbarme seg over. Hun har meldt seg inn i partiet. Det ser ut til å bli flust av Venstrefolk som nå må hjelpes på beina og kanskje finne seg et nytt parti.

Per Sandberg får klare seg som best han kan i Liberalistene, mens Letnes forsøker å redde resten av de andre liberalistene.

Jonas tettere på Erna

«Støre puser Solberg i nakken», skriver VG). Det er litt overraskende at han velger en slik strategi for å vinne valget til høsten.

Hvis dette skal fungere, må Erna la seg puse med. Det er slett ikke sikkert hun vil. Hun kan svare med å puse Jonas. Og da har vi det gående.

Pandemien som ikke kom

Ifølge Erna Solberg var regjer ingen for så vidt forberedt på en pandemi, «men vi hadde ikke planer for den pandemien som rammet oss», forklarte hun da koronarapporten ble lagt fram.

Regjeringen husket hele tiden at det var noe som het fugleinfluensa, og det var de imot. Det ville de absolutt ikke ha noe av.

De har også hele tiden vært imot at folk skulle bli smittet en farlig sykdom. Likevel skjedde det, selv om regjeringen var sterkt imot – fra første stund av.

Smittevern for sex-arbeidere

Nå får sexarbeidere egne smittevernråd, kan NRK fortelle. Både Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet har bidratt med innspill og ressurser.

I slike situasjoner er det særlig en-meters-regelen som byr på problemer. Men hvis en spriter seg godt, særlig på  strategisk viktige steder, og får gjort det som skal gjøres med lynets hastighet, går det greit.